2010 Şeker Bayramı Tatili

11 Ağustos 2010 Çarşamba

 Bu yıl ramazan Tatil sezonuna denk geldi havalarda sıcak ramazan bu yıl kolay geçmeyecek gibi görülüyor.  Bir kaç yıl öncesi içinde kış aylarına denk gelmişti ozaman'da şikayetimiz soğuk havalardan yanaydı. Aşağıda Şeker bayramı'nın tatil günleri yer alıyor

Şeker Bayramı AREFESİ 1/2 GÜN 08 EYLÜL ÇARŞAMBA
Şeker Bayramı1. GÜN 09 EYLÜL PERŞEMBE
Şeker Bayramı2. GÜN 10 EYLÜL CUMA
Şeker Bayramı3. GÜN 11 EYLÜL CUMARTESİ

Orta ve Doğu Karadeniz'de Gezilecek Yerler

 Karadeniz'e yolunuz düşerse size gezilebilecek yerler hakkında biaz bilgi vermek isterim. Eğer orta Karadeniz'in herhangi bir yerine giderseniz Sinop ve Samsun'u görmeden geri dönmeyin. Sinop un sahil güzelliği kadar görmeye değer, tarihi öneme sahip Türkiye nin en manzaralı kalesini yani Sinop kalesini muhakkak gezin. Sinopta Hamsilos koyu görülmeye değer romantiklikte. Birde biraz daha yol yapıp vaktiniz varsa Erfelek şelalelerini görün. Harika bir doğa eseri.
Oradan Samsuna geçip Samsunun Amistos tepesini gezip teleferikle denizin üstünden uçuyormuş hisini yaşayın. Çoçuk çoluk ta yanınızdaysa Doğu parka doğru yol alın ve hayvanat bahçesini çoçuklarınıza muhakkak gösterin.Haman yanındaki sevgi gölünde mola verip bir şeyler içip soluklanın.
Eğer doğu Karadenize gitmişseniz muhakkak Trabzonu görün. Mevsim uygunsa Uzungöl yaylası tüm yorgunluğunuzu alacaktır. Hele orda yediğiniz doğal alabalık ayran, mıhlama, trabzon ekmeği o müthiş manzaraya karşı daha da tatlanacaktır. Virde mevsim ne olursa olsun Sümela manastırı.
Oraya gidipte Sümela manastırını görmezseniz trabzonu gezmiş sayılmazsınız.
İyi geziler.