Hangi mantolama sistemini kullanmalıyız ?

30 Ağustos 2013 Cuma

Artık devir ısı yalıtım sıva devri!
Mantolama sistemlerinde devir değişti daha yaygın bir şekilde kullanılmaya başlayan hazır ısı yalıtım sıvalarının LİDERİ MANTO PLATE doğal yapısı sayesinde ömür boyu garanti altında binalarınızı ısı ve soğukta korumaktadır.
Dış cephe yalıtım sistemlerinde bir ilki gerçekleştirerek kısa sürede  Dünya ülkelerinin tercih ettiği marka haline gelmiştir.
Hazır ısı yalıtım sıvası Manto Plate  içeriğinde kesinlikle kimyasal madde bulundurmaz tamamen doğal polimerlerden meydana gelen sıva  iç  ve dış cephelerde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Yeşil ev projesi ve LED projelerine uygun olarak üretilmektedir. Çevreci yapısı sayesinde geri dönüşüm binalarda  çokça tercih edilecek bir ürün.
Yapılarda dış cephelerden 1 cm kalınlığında uyguladığız taktirde %50 den fazla enerji tasarrufu sağlamanız kesinlikle mümkün.  Yeni binaların  bina oturumlarında oluşan çatlamalar vs bu üründe söz konusu olamaz. Esnek yapısı sayesinde bina oturumlarında çatlamalar görülmez darbe emme özelliği sayesinde  Maruz kaldığı darbelere karşı direncini gösterir .

Mantolama

Ürün hakkında daha fazla bilgiye  ulaşmak isterseniz aşağıdaki linki tıklayın
http://isiyalitim.org

0 yorum:

Yorum Gönder