Bodrum Forever Club Otel

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Forever Club'a Ulaşım:

Tesis içmeler mevkiinde bulunmaktadır ve bodrum'un merkezine 1,5 km,Bodrum Milas Havalimanına ise 35 km uzaklıktadır.

Oda Özellikleri:

Toplam 214 odaya sahip bu tesiste odaların 184'ü standart oda,4'ü suit oda ve 15 tane de aile odası bulunmaktadır.Ayrıyetten  otelde 199 tane standart odaları olmaktadır.içerikleri ise;split kilima,TV,minibar vb.bulunmaktadır.Odaların en güzel kısmı ise her odasında balkon yada terasın olmasıdır.

Tesis:

Forever de 150 kişilik açık restoranları olmasına rağmen 350 kişilik de kapalı restoranları vardır.1 adet yüme havuzu ve bunun yanında birde çocuk havuzları bulunmaktadır.Mini marketi,hamamı,saunası,salonlarından ise;toplantı salonu,oyun salonu ve oturma salonu olarak 3 kısıma ayrılır.Bunların yanında bilardo,voleybol,futbol,su sporları ve soft animasyonlar yapılmaktadır.

Forever Club Otel de toplam 4 bar vardır.Barlardan Snack Bar harika görünümüyle havuz başında sabah saat 10:00 ile akşam 17:00 arası hizmet vermektedir.Forever Bar kadar hizmet veren bir bar daha foraver'in alt katında saat 24:00 dan sonra yanlız özel gecelerde hizmete sunulmaktadır.

İçecekler:

Taze sıkılmış meyva sularıyla otele ayrı bir tat katan içecekler olmasıyla beraber bütün günde import(yabancı) içecekler de  sunulmaktadır.
Çocuklar İçin:Çocuklara  özel çocuk havuzlarıyla beraber bebek bakıcılarıda bulunmaktadır.

Plajı:

Forever Club'un en şahane özelliğide,plaja giden yolun otelin altından geçen bir tünel ile sağlanmasıdır.Giderken alınan ayrı bir zevk olmasıyla beraber plaj,kumlu ve şezlong,şemsiye de ücretsiz olarak hizmete sunulmaktadır.

Ücretsiz:

1 büyük havuz ve çocuklar için özel tasarlanmış çocuk havuzu,animasyonlar,basketbol,voleybol ve 08:00-24:00 arası saatlerde alköllü ve alkölsüz bütün içecekler ücretsizdir.

Ücretli:

A la carte restaurantaki bütün içecekler,taze sıkılmış meyva suları,24:00-08:00 arası saatlerde de bütün içecekler yabancı olması şartıyla ücretli bir şekilde tatilcilerimize sunulmaktadır.